Ergün Poyraz'a saldırıyla ilgili çarpıcı iddia: Sahillerdeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde!

Kars Ardahan Barosu'na bağlı avukat Ayşenaz Çimen, yazar Ergün Poyraz'ın saldırıya uğramasının ardından yayınladığı video ile önemli iddialarda bulundu. Çimen açıklamasında, sahil kesimlerindeki ekonomik gücün, PKK'ya destek veren grupların elinde olduğunu iddia etti. Avukat Çimen, bu yerler arasında Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve birçok yer olduğunu ifade etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Gazeteci yazar Ergün Poyraz'ın, Kuşadası'nda evinin önünde 3 kişi tarafından saldırıya uğramasının yankıları sürüyor.

AVUKAT AYŞENAZ ÇİMEN VİDEO ÇEKEREK ÖNEMLİ İDDİALARDA BULUNDU

Halen Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi gören Poyraz'a yapılan saldırıya tepkiler giderek artıyor. Bu tepkilerden biri de, Kars Ardahan Barosu'na bağlı avukat Ayşenaz Çimen'den geldi.

Çimen, yazar Ergün Poyraz'ın saldırıya uğramasının ardından yayınladığı video ile önemli iddialarda bulundu. Çimen açıklamasında; sahil kesimlerindeki ekonomik gücün, PKK'ya destek veren grupların elinde olduğunu iddia etti. Çimen sosyal medya hesabından yayınladığı videolu mesajda, "Gazeteci Ergün Poyraz, Kuşadası Belediyesi'nde PKK'lı bir isme verilen ihaledeki yolsuzlukla alakalı ihbarda bulunduğu için saldırıya uğradı. Sahil kesimlerindeki ekonomik güç kimlerin elinde? Twitter, görüntüleme engeli koyma." yazdı.

Ergün Poyraz'a saldırıyla ilgili çarpıcı iddia: Sahillerdeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde!

"AYDIN, MUĞLA, BODRUM, MİLAS, DİDİM, KUŞADASI, ÖLÜDENİZ, FETHİYE, ANTALYA, MERSİN, TARSUS VE BİR ÇOK YER..."

Avukat Ayşenaz Çimen, sosyal medya hesabından yayınladığı video konuşmasında, "Gazeteci Ergün Poyraz, CHP Kuşadası Belediyesi'ndeki bir ihalenin, PKK'lı bir isme verildiğini ve bu konu ile ilgili yolsuzlukları dile getirdiği için saldırıya uğradı. Yoğun bakımda, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sahil kesimlerindeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde. Bu konuyu daha önce de dile getirmiştim.Özellikle Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve bir çok yer." şeklinde konuştu.

Ergün Poyraz'a saldırıyla ilgili çarpıcı iddia: Sahillerdeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde! - Resim : 2


"DİKKAT! BU TÜRKİYE İÇİN BİR İÇ GÜVENLİK MESELESİ OLABİLİR"

Avukat Çimen konuşmasının devamında ise, "2015 meskun mahal operasyonlarından sonra, PKK'ya destek veren gruplar, sahil kesimlerine göç etti. Bu bölgelerde, hem gayrimenkul taşınmazı ve turizm üzerinde, büyük bir güç elde etti, hem de yabancı turistlere karşı, 'devlet bizim doğuda ve güney doğuda evlerimizi yıktı.İşsiz, güçsüz kaldık. Bu yüzden buraya göç ettik.' şeklinde kara propagandalarını ürettiler. Bu konu, Türkiye için bir iç güvenlik meselesi olabilir ilerleyen zamanlarda. Dikkat!" dedi.

 

 

 

 

Ergün Poyraz'a saldırıyla ilgili çarpıcı iddia: Sahillerdeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde! ile ilgili etiketler Saldırı PKK ihale Ergün poyraz kuşadası belediyesi Ayşenaz Çimen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.