Ergün Poyraz saldırısında flaş gelişme: 5 kişi tutuklandı!

Kuşadası Adliyesi’nde hakim karşısına çıkan Ergün Poyraz saldırısının şüphelilerinden 5’i tutuklanırken 1 kişi de serbest bırakıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kuşadası Belediyesi’nin terör örgütü PKK ile ilintili olduğu iddia edilen firma ile yaptığı milyonluk mıcır ihalesini soran ve firma sahipleri tarafından öldürülesiye dövülen Gazeteci Ergün Poyraz’ın saldırganları hakim karşısına çıktı.

ADLİYEYE GÜLEREK GİRMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına alınan şüpheliler 5 günlük sorgularının ardından sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Kuşadası Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye gülerek girmesi dikkat çekti. 

Ergün Poyraz saldırısında flaş gelişme: 5 kişi tutuklandı!

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Mahkemeye çıkan şüphelilerin mahkeme heyetinin kendilerine yönelttiği soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi. T.B., Z.B., S.B., R.B. ve V.Ç. hakkında tutuklama kararı verildi. Afganistanlı çalışan olduğu belirtilen bir şüpheli ise serbest bırakıldı.

MEVLÜT YÜKSEL

 

Ergün Poyraz saldırısında flaş gelişme: 5 kişi tutuklandı! ile ilgili etiketler Saldırı Ergün poyraz tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.