Ergin Ataman'ın yeni takımı resmen belli oldu! Yunanistan yolcusu

Anadolu Efes'ten ayrılma kararı alan başantrenör Ergin Ataman, Yunanistan'ın Panathianikos ekibinin başına geçiyor. Panathianikos'un sahibi ve başkanı olan Dimitrios Giannakopoulos, Ataman ile olan fotoğrafını "Hoş geldin" notuyla kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Anadolu Efes'in başında çıktığı son maçta ayrılık açıklaması yapan ve Yunanistan'a gidebileceğini belirten Ergin Ataman'ın yeni durağı resmen belli oldu.

Ergin Ataman Yunanistan ekibi Panathianikos ile anlaştı. Panathianikos'un sahibi ve başkanı olan Dimitrios Giannakopoulos, Ataman ile olan fotoğrafını paylaşarak "hoş geldin" notunu ekledi.

Ergin Ataman'ın yeni takımı resmen belli oldu! Yunanistan yolcusu

Ergin Ataman'ın yeni takımı resmen belli oldu! Yunanistan yolcusu ile ilgili etiketler Ergin Ataman Panathinaikos Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.