Ergin Ataman'dan Galatasaray ve Okan Buruk'a şampiyonluk yolunda başarı dileği

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu eleyerek yükseldikleri THY EuroLeague Final Four finalinde Real Madrid ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Ataman, Süper Lig'de oynayacakları Konyaspor maçında Galatasaray'a ve teknik direktör Okan Buruk'a başarılar diledi.

EuroLeague Final Four finalinde Real Madrid ile karşılaşacak Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Ataman, Galatasaray'a başarı dileğinde bulundu.

ERGİN ATAMAN: "GALATASARAY TAKIMINA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Ergin Ataman yaptığı açıklamada, "Birçok Türk taraftar, özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tabii ki kendi takımlarını desteklediler. Siz gazeteciler Türk takımı olduğu için Fenerbahçe için daha büyük bir beklentiniz vardı. Ama sonuçta burada, finaldeki tek Türk ben olacağım Türkiye'yi temsilen. Türkiye'de dün veya tüm sezon olsun beni destekleyen birçok Türk taraftarın olduğunu, böylesine büyük bir başarının, bir Türk spor adamının yarattığı başarının Türk gençleri için nasıl bir idol olduğunu bilen yüz binlerce kişi var. Dün akşamdan itibaren yüzlerce tebrik mesajı alıyorum. Özellikle taraftarı ve kongre üyesi olduğum Galatasaraylı üst düzeyli yöneticiler, Galatasaraylı taraftarlar tarafından. Bu vesileyle ben yarın için Okan Hoca'ya ve taraftarı olduğum için Galatasaray takımına da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman'dan Galatasaray ve Okan Buruk'a şampiyonluk yolunda başarı dileği ile ilgili etiketler Ergin Ataman Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.