Ergin Ataman, Yunanistan'da kahraman ilan edildi! 2 yıl sonra gelen galibiyet...

Yunanistan Basketbol Ligi'nde Panathinaikos takımını çalıştıran Ergin Ataman, Olimpiakos'a karşı kazanılan derbiyi kazanmasıyla kulübün yeni kahramanı oldu. Taraftarlar Ataman'ı Atina'ya dönüşte tezahüratlarla karşıladı.

Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde ezeli rakibi Olimpiakos'u 66-54 yendi. 2 yıl sonra rakibini yenmeyi başaran yeşil-beyazlılar, uzun süredir beklenen galibiyeti Ergin Ataman ile almış oldu.

YENİ KAHRAMAN ERGİN ATAMAN

Panathinaikos takımının Atina'ya dönüşünde takımı taraftarlar karşıladı ve başantrenör Ergin Ataman'a büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Ergin Ataman galibiyet sonrasında; "Zor günler geçirdik. Ama şimdi çok mutluyum. Duygularım o kadar yoğun ki gece uyuyamadım. Takımın performansından çok memnunum." dedi.

Panathinaikos, EuroLeague'de 5 maçta 2 galibiyet aldı. Yunan ekibi kendi liginde ise 4'te 4 yaparak lider konumda bulunuyor.

Ergin Ataman, Yunanistan'da kahraman ilan edildi! 2 yıl sonra gelen galibiyet... ile ilgili etiketler Ergin Ataman Yunanistan Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.