Ergin Ataman maç sonu patladı! İşte o sözler

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, olaylı Pınar Karşıyaka maçı sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Galatasaray Odeabank'ı konuk etti. Tanyisonu yüksek bir havada geçen ve son çeyrekte yarıda kalan maçı Karşıyaka 78-72 kazandı. Hakemler sahaya atılan yabancı maddeler ve Ergin Ataman'a yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle 3 kez anons yaptırarak son periyotta soyunma odasına gitti. Maç 15 dakika duraksama ile tamamlanabildi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman maçta herhangi bir provokasyon olmamasına rağmen küfür ve hakaret yediğini, bu nedenle basın toplantısına gelmek istemediğini ancak kulübünün gereksiz yere ceza almaması için geldiğini vurguladı.

Maçın başında taraftarların "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" diye bağırdığını hatırlatan Ataman, "Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen 5 bin kişi şunu unutmasın, Atatürk önce ahlak demiş. Önce ahlaklı olsunlar sonra gelip maç izlesinler" ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman maç sonu patladı! İşte o sözler ile ilgili etiketler Ergin Ataman Galatasaray Odeabank
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.