Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma!

EuroLeague Final Four'unda, Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasında oynanacak maç öncesi iki takımda Berlin'e geldi. Kritik mücadele öncesi Sarı-Lacivertli taraftarlar ile Yeşil-Beyazlıların Başantrenörü Ergin Ataman arasında küfürlü atışma yaşandı.

EuroLeague Final Four'unda, Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasında oynanacak maç öncesi iki takımda Berlin'e geldi.

Kritik mücadele öncesi Sarı-Lacivertli taraftarlar ile Yeşil-Beyazlılar'ın Başantrenörü Ergin Ataman arasında küfürlü atışma yaşandı.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma!

BERLİN'DE OLAYLI GECE

Fenerbahçe'yi karşılamak için havalimanında bulunan Sarı-Lacivertliler'in taraftarları, Panathinaikos kafilesinin Berlin'de konaklayacağı otele geldiğini görünce Ergin Ataman aleyhine önce 'Doping yapsana' tezahüratı, ardından da küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Bu tezahüratları duyan Ataman Fenerbahçeli taraftarlara küfürlü karşılık verince taraftarlar sinirlenerek bu kez küfürlü tezahürata başladı.

Bu durum sonrası Ergin Ataman'ın sinirli bir şekilde "Güvenlik nerede?" diye bağırdığı görüldü.

Final Four'un ilk ayağında Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos kozlarını paylaşacak ve kazanan ekip finalde Olympiakos - Real Madrid eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında küfürlü tartışma! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Panathinaikos EuroLeague Ergin Ataman Berlin
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.