Eren Kış-7 Operasyonları başladı! 6 terörist öldürüldü

İçişleri Bakanlığı, Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında 3 teröristin daha silahlarıyla etkisiz hale getirilmesiyle, öldürülen terörist sayısı 6’ya yükseldi.

İçişleri Bakanlığı, bugün başlayan Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında 3 bölücü örgüt mensubunun daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Eren Kış-7 Operasyonları'nda; Bitlis-Merkez ilçe Şeyh Habib kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Jandarma Komando ve JÖH Birliklerince J-İHA ile Hava Kuvvetleri'nin desteğinde gerçekleştirilen operasyonda 3 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.

Operasyonlar kapsamında; 3 teröristin daha silahlarıyla etkisiz hale getirilmesiyle, öldürülen terörist sayısı 6’ya yükseldi. Teröristlerle birlikte; 4 M-16 ve 2 Kaleşnikov piyade tüfeği ele geçirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

 

Eren Kış-7 Operasyonları başladı! 6 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı eren kış-7 operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.