Eren Erdem'den İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun'la ilgili skandal iddia: “Bu s….tiğimin partisi dernek olsa da..."

CHP'de Kılıçdaroğlu değişimi sonrası kriz giderek büyüyor. Suların durulmadığı CHP'de Eren Erdem bu kez de Murat Ongun'la ilgili skandal bir iddiayı paylaştı. Erdem'in paylaşımına göre Ongun CHP ile ilgili “bu s….tiğimin partisi dernek olsa da ülke kurtulsa” ifadelerini kullandı.

38. Olağan Kurultay sonrasında CHP Genel Başkanı değişimi sonrası partide sular durulmuyor. Genel seçimlerdeki yenilgi CHP'nin kan kaybetmesinin ardında bu kez de yerel seçimlerdeki 'belediye başkanı' krizi partide deyim yerindeyse 'pandoranın kutusunu açtı.'

Eski CHP Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem Bülent Tezcan, Muharrem Erkek ve Onursal Adıgüzel'i işaret ederek 'Belediyelere çöküyorlar' sözleriyle gündemi sarsmıştı. 

Eren Erdem'den yeni iddia! Murat Ongun CHP için “bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa” iddiası

Eren Erdem  İBB Medya A.Ş YK Üyesi Murat Ongun’la ilgili olarak CHP için “bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa” ifadelerini kullandığını öne süren Erdem, “Mehmet Cengiz’in, 5’li çetenin adamlarını “belediye başkan adayı” yapma noktasında attığınız her adımda ensenizdeyim” ifadelerini kullandı.

Eren Erdem'in X hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şöyle: 

"Saraçhane’nin maaşlı trolleri, zevzek ve gevezeleri beni Twitter’da TT yapmış.
Ulan oğlum! Ben, Bu parti için mahpus yatmışım.
Sizin gibi maaşlı beslemelerin propagandasıyla vitesi geriye takmam.
Mehmet Cengiz’in, 5’li çetenin adamlarını “belediye başkan adayı” yapma noktasında attığınız her adımda ensenizdeyim.
Murat Ongun; itini köpeğini paralı trollerini üstümden çek!
Sen, CHP için “bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa” diyen adamsın!
Çek itini köpeğini, ağzımı açtırma!"

İMAMOĞLU'NUN SAĞ KOLU MURAT ONGUN KİMDİR?

Murat Ongun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri.

Murat Ongun, 21 Nisan 1975 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Giresunlu olan 48 yaşındaki Murat Ongun, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu.

Gazeteci olarak kariyerine 1996 yılında Show Haber'in Ankara muhabiri olarak başladı. Daha sonra Star TV ve ATV'de çalıştı. Habertürk TV'nin kurulmasıyla birlikte kanalda muhabirlik ve idareci pozisyonlarında görev yaptı. Ayrıca CNN Türk'te de sunuculuk yaptı.

2014 Türkiye yerel seçimlerinin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı oldu. İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcülüğü görevine getirildi. Ancak 17 Mayıs 2022'de sözcülük görevi sona erdi. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Medya A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Murat Ongun, aynı zamanda Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kadın Takımı yöneticisi ve voleybol şube sorumlusudur. İngilizce bilmektedir ve evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Eren Erdem'den İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun'la ilgili skandal iddia: “Bu s….tiğimin partisi dernek olsa da..." ile ilgili etiketler Eren Erdem Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.