Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yardımcısı Eren Erdem, 'değişim' çağrısında bulunarak CHP Genel Başkanlığına oynayan Ekrem İmamoğlu'na 'Yukarıdan aşağı doğru değişimi dikte edemezsiniz' diyerek çok sert tepki gösterdi.

Türkiye tarihi bir seçim sürecini geride bırakırken ana muhalefet partisinde koltuk savaşları hız kesmeden sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, seçim hezimetinin ardından Kılıçdaroğlu'na 'değişim' çağrısında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa!

''DEĞİŞİM AŞAĞIDAN YUKARIYA DOĞRU BAŞLAR''

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Erdem, seçim sonrasında Kılıçdaroğlu'na baş kaldıran İmamoğlu'na 'Değişim aşağıdan yukarıya doğru başlar' diyerek adeta aba altında sopa gösterdi. Erdem, "Siyasi partilerde değişim nasıl başlar, değişim aşağıdan yukarıya doğru başlar. Yani değişim toplamda tabanın öncülüğünde ve liderliğinde gerçekleşir." dedi.

Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa! - Resim : 2

''BİR DEĞİŞİM DİKTE EDEMEZSİNİZ''

Önümüzdeki günlerde değişimin gerçekleşeceğini belirten Erdem, "Siz yukarıdan aşağıya doğru 'efendim ben şöyle yapacağım deyip değişim dikte edemezsiniz. Değişim nasıl yapmanız gerekir. Çok basit esası itibariyle CHP gelenekleri bu konuda fevkalâde ciddi tecrübeye sahiptir. Önümüzdeki günlerde de gerçekleşecektir zaten. Türkiye'deki tüm il ve ilçe başkanlıklarınıza danışma kurullarını toplayın dersiniz. Bu partide eksik ve tamamlanması kanaatinde olduğunuz bütün düşüncelerinizi buralarda tartışın ve raporlar yoluyla genel merkeze aktarın dersiniz." ifadelerini kullandı.

Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa! - Resim : 3

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA 'DEĞİŞİM' İMASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bugün bir gazeteciye verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması gerektiğini işaret etmişti. Değişim için "Neyi gerektiriyorsa onu, ne gerekiyorsa onu" kapsamalı diyen İmamoğlu, genel başkan değişim için ise "Gerekiyorsa o da dahil." açıklamasında bulunmuştu.

Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa! - Resim : 4

Eren Erdem'den Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem Ekrem İmamoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.