Eren Erdem otelde kiminle görüştü?

CHP’de sosyal medyadan sorumlu Eren Erdem’in kadrosunu oluşturmak için görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu amaçla Erdem’in geçtiğimiz hafta İstanbul’da lüks bir otelde iki kez Bülent Mumay ile görüşme yaptıkları ifade edildi. Mumay, Gezi Parkı olayları sırasında sert ve kışkırtıcı tweetler attığı iddiası ile Hürriyet Gazetesi’nde ki görevinden uzaklaştırılmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlığını bırakmayacağını açıklaması üzerine partide ilginç gelişmeler yaşanıyor.

KILIÇDAROĞLU'NA SOSYAL MEDYA DESTEĞİ ŞOKU!

Kemal Kılıçdaroğlu, önce 14 Mayıs milletvekili ve 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim yenilgisini unutturmak için harekete geçmişti. Kılıçdaroğlu’nun kendisinin sosyal medyadan desteklenmesi isteği CHP’li milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanlarından da destek bulmamıştı.CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı bu şok gelişme sonrası parti liderliğinde değişim olması gerektiği konuşulmaya başlandı.


KILIÇDAROĞLU KONGREYE TEK ADAY VE GÜÇLÜ GİRMEK İSTİYOR!

Ankara kulislerinden elde edilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu, CHP’nin 38.Olağan Kongresine tek aday olarak ve güçlü girmek için partide önemli değişikliklere gitti. Bu değişikliklerin en dikkati çekeni ise Eren Erdem’in sosyal medyadan sorumlu olarak atanması olmuştu. Kulislerde Eren Erdem’in özellikle Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya ataklarına cevap verilmesi için göreve getirildiği ifade edilmişti.

ERDEM LÜKS OTELDE KİMİNLE GÖRÜŞTÜ?

Öte yandan CHP’de göreve getirilen Eren Erdem’in sosyal medya kadrosunu oluşturmak için hemen görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu amaçla Erdem’in geçtiğimiz hafta iki kez Bülent Mumay ile İstanbul'da lüks bir otelde görüşme yaptıkları ifade edildi.

Eren Erdem otelde kiminle görüştü?

Mumay’ın Gezi Parkı olayları sırasında sert ve kışkırtıcı tavırları nedeni ile Hürriyet Gazetesi’nde ki görevinden çıkarıldığı öne sürüldü. Öte yandan Eren Erdem ile Bülent Mumay’ın görüşmesinden sonra Ceren Kumbasar Mumay’ın CHP’de sosyal medya ekibinde göreve başladığı açıklandı.

Eren Erdem otelde kiminle görüştü? - Resim : 2

BÜLENT MUMAY KİMDİR?

Eren Erdem’in görüşme yaptığı Bülent Mumay, Hürriyet Gazetesi internet sitesinde editör olarak görev yapıyordu. Attığı tweetler nedeni ile Hürriyet Gazetesi’ndeki editörlük görevine son verilen Bülent Mumay, bir süre sonra Can Dündar’ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu Cumhuriyet Gazetesi’nde çalıştı. Mumay Dündar’ın gazeteden ayrılmasından sonra buradan da ayrılmıştı. Bülent Mumay Cumhuriyet Gazetesi’nden sonra yine Can Dündar’ın girişimi ile DW Türkçe internet sitesinde çalışmaya başlamıştı. Mumay bir süre önce, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Türk Savunma Sanayiinin göz bebeği, yerli ve milli Bayraktar TB2 SİHA'ları çirkin bir üslupla hedef aldığı görülmüştü.Mumay, paylaşımında BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef alarak, "Rusya, damadın SİHA'larını vurmuş..." ifadelerini kullanmış ve büyük tepki almıştı.

Eren Erdem otelde kiminle görüştü? - Resim : 3

Eren Erdem otelde kiminle görüştü? ile ilgili etiketler Bülent Mumay Eren Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.