Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur"

Gazeteci Erem Şentürk, Gazze için kendini ateşe veren ABD'li Aaron Bushnell'i skandal sözlerle hedef aldı. "Bu gerizekalı mendebur gavur... Bizimkiler bu aptal kafiri kahraman ilan eder. Yaptığı şey İsrail’e hizmet etmek" diyen Şentürk'e sosyal medyadan tepki yağıyor.

Erem Şentürk, İsrail'in Gazze'deki katliamlarına dikkat çekmek için İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde kendisini ateşe veren ABD askeri Aaron Bushnel'i oturduğu yerden skandal ifadelerle hedef aldı. 

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur"

İşte Şentürk'ün tepki çeken o akıldışı sözleri:

"Aşağıda fotoğrafı olan gerizekalı Amerikan Hava Kuvvetleri'nde görevli olan katil askerlerden biri. Aaron Bushnell adındaki bu akılsız gavur, İsrail'i protesto etmek için İsrail'in Washington büyükelçiliğinin önünde kendini yaktı.

Şeytanın bizzat cerrahi ve kimyasal müdahale ile bu hale getirdiği tehlikeli yaratığın kendini yakma manyaklığı bu zamanın kahramanlığı haline geldi. Yersen, Filistin'i sevdiği için İsrail'i sevmediği için yapmış. Kendini ya da bir başkasını yakan İsrail'den nefret edemez çünkü bu eylem İsrail'i destek eylemidir. İşte İsrail'e destek asıl böyle olur."

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" - Resim : 2

FİLİSTİN İÇİN CANINI FEDA EDEN KAHRAMAN RACHEL'E DE KÜFRETMİŞ OLDU

Filistin için kendini ateşe veren Aron Bushnel olayı akıllara sivil direnişin sembolü ABD'li barış aktivisti Rachel Corrie'yi getirdi.

Corrie bundan 21 yıl önce, Filistinli bir ailenin evinin yıkılmasını önlemek isterken İsrail buldozeriyle ezilerek öldürüldü.

Şentürk bu skandal sözleriyle İsrail tanıkının önüne atlayıp hayatını feda eden kahraman Rachel Corrie'ye de küfretmiş oluyor. 

"O GENCİN VİCDANI VE ONURU SENDEN KAT KAT FAZLADIR"

Şentürk'ün akıldığı sözleri sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

"Keşke onda olan onurun yarısı sende olsaydı." diyen kullanıcılar, "O gencin vicdanı ve onuru senden kat kat fazladır. Gavur dediğin adamın kalbinde hissettiği özgür Filistin aşkı sana nasip olmamış" yorumları yaptı. 

İşte o tepkilerden bazıları: 

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" - Resim : 3

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" - Resim : 4

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" - Resim : 5

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" - Resim : 6

 

Erem Şentürk Filistin için kendini ateşe veren Aaron Bushnell'i hedef aldı! "Gerizekalı mendebur gavur" ile ilgili etiketler Filistin İsrail ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.