Erdoğan'ın yemek yediği Paşalı Kebap nerede? Sahibi kim?

Paşalı Kebap nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de Paşalı Kebap ve Pide salonunda yemek yedi. Erdoğan'a restorandan ayrılırken büyük bir sevgi seli vardı. Erdoğan'ın yemek yediği Paşalı Kebap nerede? Sahibi kim? Hangi semtte? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar’da Paşalı Kebap’ta akşam yemeği yedi. Erdoğan, gün içinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefonda, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve beraberindeki heyetle Vahdettin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarının ardından Vahdettin Köşkü'nden ayrılırken, Çengelköy Caddesi'nde vatandaşları selamlayarak daha sonrasında caddedeki kebap ve pide satışı yapan bir restorana giriş yaparak beraberindekilerle yemek yedi.

ERDOĞAN’IN YEMEK YEDİĞİ PAŞALI KEBAP NEREDE?

Erdoğan’ın yemek yediği Paşalı Kebap, Üsküdar Çengelköy’dedir.

Erdoğan'ın yemek yediği Paşalı Kebap nerede? Sahibi kim? ile ilgili etiketler Erdoğan Üsküdar Paşalı Kebap Çengelköy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.