Erdoğan'ın fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını isteyen Aliye Saraç'ın (93) isteğini Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yerine getirdi. Aliye nine, Erdoğan'ın fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü...

Kent merkezinde yaşayan Aliye Saraç, yakınları aracılığıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını istedi. Başkan Eroğlu, bu isteğe kayıtsız kalmayarak, çerçevelettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir fotoğrafını Özel Kalem Müdürü Mehmet Akif Erten aracılığı ile Aliye Saraç'ın evine gönderdi.

Erdoğan'ın fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü!

Fotoğrafı alınca gözyaşlarını tutamayan Saraç, fotoğrafı öptü. Aliye Saraç telefonda görüştüğü Başkan Eroğlu'na teşekkür etti.

Erdoğan'ın fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen Saraç, "O bizim liderimiz. Allah onun ömrünü uzun etsin. Beş vakitte ona dua ediyorum. Benim oğluma çok çok selamlar söyleyin. Benim liderimi bana gönderdin, senin de ömrünü Allah uzun etsin. Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını çok istiyordum. İnşallah oğlum ile bir konuşsam. Kurban olduğum Allah'ım, ölmeden görüştürür inşallah. Benim oğlumu, bana kavuşturdun çok şükür" dedi.

Erdoğan'ın fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Tokat aliye saraç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.