Erdoğan'ın eski Başmüşaviri Yerkel'in oğlundan güzel haber geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde Başmüşavirliğini yapan Yusuf Yerkel'in yoğun bakımda tedavi gören oğlu, 3 ayın sonunda taburcu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde Başmüşavirliğini yapan Yusuf Yerkel, kişisel sosyal medya hesabından oğlunun 1 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğünü duyurmuş ve dua istemişti.

3 aylık tedavinin ardından minik Emir Zahit, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Erdoğan'ın eski Başmüşaviri Yerkel'in oğlundan güzel haber geldi!

GÜZEL HABER GELDİ

Güzel haberi Twitter hesabından duyuran Yusuf Yerkel'in eşi Sümeyra Keleş Yerkel, "Sevgili Dostlar,  Rabbim nasip etti, sizlere güzel bir haber veriyoruz: bizlere 3 yıl gibi gelen 3 ayın ardından Emir Zahit artık hamdolsun daha iyi ve bugün hastaneden taburcu oldu, tekrar evimize geldik." dedi.

Yerkel, sözlerine şöyle devam etti:

"Bundan sonra uzun ve yoğun bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci olacak. Dualarınızın devamını bekliyoruz.Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza, evlatlarımızı da bizlere bağışlasın. Rabbim kapılardan baktırmasın, çaresiz bırakmasın, cümlemize güzel günler göstersin."

Erdoğan'ın eski Başmüşaviri Yerkel'in oğlundan güzel haber geldi! - Resim : 2

Erdoğan'ın eski Başmüşaviri Yerkel'in oğlundan güzel haber geldi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı yusuf yerkel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.