Erdoğan'ın daveti, o bakanı çileden çıkardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yunanistan'ın eski dışişleri bakanı Dora Bakoyanni'yi külliyedeki yemin törenine davet etmesi üzerine Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos küplere bindi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dora Bakoyanni, Sultan’a (Erdoğan’a) saygılarını sunmaya gidiyor" dedi.

Türkiye'ye olan tutumu sebebiyle kendi ülkesinde dahi pek çok kez saygısızlıkla suçlanan Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, söz konusu tutumuna devam ediyor. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilecek yemin törenine davet ettiği ülkenin eski dışişleri bakanı Dora Bakoyanni, bu daveti kabul ettiği için Kammenos tarafından hedef alındı.

TWİTTER’DAN BAKOYANNİ’Yİ HEDEF ALDI

Twitter hesabından "2 askerimiz Türkler tarafından rehin olarak tutulurken Dora Bakoyanni, Sultan’a (Erdoğan’a) saygılarını sunmaya gidiyor. SKAİ (ülkenin büyük özel kanallarından biri) ise tebrik telefonu dahi etmeyen Başbakan Aleksis Çipras’ın vatan haini olarak gösteriyor. Uyanın!" diyerek SKAİ’ın "Türk eroini tarafından maddi destek aldığını" öne sürdü.

Erdoğan'ın daveti, o bakanı çileden çıkardı!

KENDİ ÜLKESİNDEN BİLE TEPKİ ALDI

Etik bulunmayan açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı’nı pek çok kez kınama açıklaması yapmak zorunda bırakan aşırı sağcı Bağımsız Yunanlar partisi lideri Kammenos’a bu tweetin ardından kendi ülkesinde dahi tepki sesleri yükseldi.

SAĞDUYULU CEVAP

Öte yandan Kammenos ve benzeri aşırı sağ grupların hedef tahtasına oturttuğu Bakoyanni ise "İki ülke ilişkilerinin gergin olduğu bir dönemde böyle bir davet aldım. İletişim yollarını daima açık tutmak, en faydalı adım olacaktır" ifadeleriyle eleştirilere yanıt verdi. Bakoyanni’nin hoşgörülü tutumu takdir topladı.

Erdoğan'ın daveti, o bakanı çileden çıkardı! - Resim : 2

Erdoğan'ın daveti, o bakanı çileden çıkardı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan yemin töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.