Erdoğan'ın danışmanından flaş Fenerbahçe paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mehmet Uçum, 3-0'lık Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası flaş bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından Sarı Lacivertli takımın durumunu özetleyen Uçum, "Bu puan ortalamasıyla FB tarihinde ilk kez alt kümeye düşmemeye oynar. FB buna mahkum mu. Bence yönetim de teknik ekip de gitmeli” dedi...

Tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaparak ligde şimdiden 4 yenilgiye ulaşan Fenerbahçe’nin Rizespor’a deplasmanda kötü bir oyunla 3-0 yenilmesine tepkiler devam ediyor.

Spor dünyası Sarı Lacivertli takımın teknik ekibinin gönderilmesi gerektiğini konuşurken, Külliye'den çok daha radikal bir çağrı geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sadece teknik ekibin değil, yönetimin de gitmesi gerektiğini söyledi. 

Uçum mesajında, “10 resmi maç 6 yenilgi, 2 beraberlik, 2 galibiyet. Ligin tarihinde ilk kez, ilk 7 maçta 4 yenilgi, sadece 7 puan. FB tarihinde böylesi bir şey varsa söyleyin. Bu puan ortalamasıyla FB tarihinde ilk kez alt kümeye düşmemeye oynar. FB buna mahkum mu. Bence yönetim de teknik ekip de gitmeli” ifadelerini paylaştı.

Erdoğan'ın danışmanından flaş Fenerbahçe paylaşımı

Erdoğan'ın danışmanından flaş Fenerbahçe paylaşımı ile ilgili etiketler mehmet uçum cumhurbaşkanı başdanışmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.