Erdoğan'ın ABD'deki konvoyuna laf edenler bir de Biden'ın konvoyuna bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki konvoyunu hedef alarak algı operasyonu yapmaya çalışan Tuncay Özkan'ın paylaşımının ardından ABD Başkanı Biden'ın dev konvoy görüntüler ortaya çıktı. Biden'ın 50 den fazla araçlı konvoyuna ne Özkan'ın ne muhalefet tarafının herhangi bir tepki vermemesi dikkat çekti.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki konvoyunu hedef alan paylaşımı sonrası ABD Başkanı Joe Biden'ın dev konvoy görüntüleri ortaya çıktı. 

CHP'Lİ ÖZKAN, ERDOĞAN'IN HEDEF ALMIŞTI

Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu nedeniyle çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunu hedef alan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Erdoğan'ın ABD konvoyu... Yurtta israf, cihanda israf." demişti. 

Özkan'ın skandal paylaşımı sonrası aynı anda Türkiye düşmanı hesaplar da harekete geçerek ABD polisinin yer aldığı konvoyu provokasyonlarına alet etti.

CHP'LİLER BIDEN'IN KONVOYUNA TEPKİSİZ KALDI

Bu paylaşımlar üzerine New York'taki Türkevi'nde bulunan bir vatandaş tarafından ABD Başkanı Joe Biden'ın konvoy görüntüleri de ortaya çıktı. Fakat görüntülerin paylaşılması sonrası ne Tuncay Özkan'dan ne muhalefet tarafından herhangi bir tepki gelmedi. 

50'DEN FAZLA ARAÇ

Motosikletli eskortların da bulunduğu konvoyda 50'den fazla araç yer aldı.

 

Erdoğan'ın ABD'deki konvoyuna laf edenler bir de Biden'ın konvoyuna bakın! ile ilgili etiketler ABD Araç New York biden konvoy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.