Erdoğan'ı hedef alanların sakladığı gerçek! Mahmut Övür yazdı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü yaptığı konuşmada şehir Üniversitesi ile ilgili söylediği "Halkbank'ın dolandırılması söz konusu, mülkiyet devri yapılmış. Türkiye'de daha önce böyle bir şey yok." sözlerinin yankıları sürerken, konu ile ilgili Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür'den çarpıcı bir yazı geldi.

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, 'Şehir Üniversitesi’nde saklanan gerçekler' başlıklı yazısında, Şehir Üniversitesi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaya kalkanların sakladığı gerçekleri bir bir ortaya koydu.

İşte Övür'ün o yazısından öne çıkan başlıklar:

"Son dönemde "mağduriyet" üzerinden siyaset yapmak moda oldu. Eğreti dursa da birçok yeni siyasi aktör, zaman zaman "engelleniyoruz" gibi iddialarla haber olmaya çalıştı. Bir kısmı oldu da. Ama dikkat edin hiçbiri yeni bir siyasi çıkışla tartışılmadı.

GÜNDEME TAŞIYAN YİNE SİYASETLERİ DEĞİL...

Hâlâ da ekonomiden dış politikaya, ortaya çıkan siyasi aktörlerin hiçbiri CHP'nin "Ekonomide batıyoruz veya Akdeniz'de ne işimiz var" tezinin ötesine geçmiş değil.

Şimdi bu muhalefet aklını, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve çevresi de kullanıyor. Yeni bir parti için yola çıkarken onları gündeme taşıyan yine siyasetleri değil, bir vakıf üniversitesindeki uygulamaları.

 SİYASET ÜRETEMEYENLERİN SIĞINDIĞI...

Günlerdir Şehir Üniversitesi efsanesi üzerinden bir rüzgar estiriliyor. Partinin kurucularından olacağı söylenen bir yazar, gözünü karartarak şöyle bile yazabiliyor;

"Konu, İstanbul Şehir Üniversitesi'ni batırmaya yönelik hamle..."

Hayret, bu üniversite batırılırsa Davutoğlu parti kurmaktan vaz mı geçecek? Ya da batmazsa o üniversite iktidar yolunu mu açacak? Bu yaklaşım, siyaset üretemeyenlerin sığındığı klasik argümanların ötesine geçmiyor ve gerçeği de yansıtmıyor.

Yazının tamamı için tıklayınız...

Erdoğan'ı hedef alanların sakladığı gerçek! Mahmut Övür yazdı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı şehir üniversitesi Mahmut Övür
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.