Erdoğan'dan yurt provakasyonuna tepki: Öğrenciler üzerinden çirkin bir kampanya yürütülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan son dönemde yaşanan siyasetteki yurt tartışmalarına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Hiç ilgisi alakası olmayan kişileri bankların üzerine yatırarak, Türkiye'de yurt yokmuş gibi çirkin kampanyalar sürdürülüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreninde açıklamalarda bulundu. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

"Sorumluluk üstlendiğimiz her yerde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla hareket ettik. Bu ülkede hiç kimsenin kendini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk. Bizler de bu emanetlerimize sahip çıkıyorsak, onlara gereken her türlü bakımı yapıyorsak, ben Cumhurbaşkanı olarak 'Elhamdülillah' Sağlık eğitime, konuttan istihdama her alanı kapsayan destek politikalarıyla ülkemizi gıpta edilen bir ülke haline getirdik..

139 BİN ÇOCUĞA SOSYAL VE EKONOMİK DESTEK VERİYORUZ

30 farklı ilde 67 bine yakın yaşlımıza evinde bakım ve psikolojik bakım desteği hizmeti veriyoruz. Engellilerin kamudaki istihdamı 60 bini aştı. 139 bin çocuğa sosyal ve ekonomik destek sağlıyoruz. Koruyucu aile modelini de genişlettik. 18 binin üzerinde çocuğumuz evlat edindirme ile aileye kavuştu.

Sadece yaşlı, çocuk, engelli ve kadınlarla kalmıyoruz, her kesimi; koruyan, gözeten, destekleyen, hayata tutunmasını sağlayan politikalar geliştiriyor, bunları kararlılıkla uyguluyoruz.

HİÇ KİMSEYİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK

Görüldüğü gibi ülkemizde hiç kimseyi sahipsiz bırakmayacak sosyal devlet sistemi kurduk ve bunu işletiyoruz.

Çalışmak isteyene iş imkanı sağlarken bunun dışında herkesi gözetip korumak boynumuzun borcudur.

Milletimiz her kriz ve kaos döneminin ardından istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesini ortaya koymuştur.

YURT PROVAKASYONU

Son günlerde üniversite öğrencileriyle ilgili çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor. Yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadığı kadar tırmandıran, neredeyse 1 milyona vardıran bir iktidar var. Bizim yurtlarımız ortada. Bu yurtlarımızda 2 bilemedin 3 kişilik kapasite ile öğrencilerimizi ağırlıyoruz."

.

 

Erdoğan'dan yurt provakasyonuna tepki: Öğrenciler üzerinden çirkin bir kampanya yürütülüyor! ile ilgili etiketler Erdoğan yurt Öğrenci Başbakan siyaset
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.