Erdoğan'dan tavsiye: Unutmayın haklı olan güçlüdür

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençler ve sporcular ile birlikte yaptığı iftarın ardından yemeğe katılanlada seslendi. Gençlere olan güvenini tekrarlayan Erdoğan, AK Parti'nin 24 Haziran milletvekili aday listelerinde seçilecek yerlerden 20-21 yaşlarında birçok genç olduğunu vurguladı. Filistin'in durumuna dikkat çeken Erdoğan "Güçlü olan ben haklıyım diyor ama öyle değil, unutmayın haklı olan güçlüdür." tavsiyesinde bulundu.

Erdoğan konuşmasına Arif Nihat Asya'nın şiiri ile gençlere seslenerek başladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

15 Temmuz'da böyle yaptık. Her mezhepten her yaştan insanımız ile birlikte yürüdük. Silahların namlularına karşı cesaretle yürüdük ve zaferi yakaladık. Demekki silahlar F16lar helikopterler şunlar bunlar değil İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür imansız olan paslı yürek, sinede yüktür.

Azmin önünde hiçbirşey duramaz. Bir kere azmettin mi Allah'a tevekkül et sonra gerisine karışma ama diğer alanlar gibi siyaseti de boş bırakmayın.Pazartesi saat 17.00'ye kadar listeleri YSK'ya teslim etmemiz lazım. Kılı kırk yarıyoruz. Bu listelerin içinde 18-19 yaşında gençlerimiz de olsun istiyoruz dedi. Bu listelerinn başında olmasalar da bu gençlerimizi Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlamak ilerideki seçimlere hazırlamak amacımızdır. Şu anda kazanacak yerlerde olan 20-21 yaşında gençlerimiz var.

Büyük hedefleri büyük hayalleri idealleri olmayanların geleceği de olmaz. hayaller ile hakikatler arasında sadece azim ve emek ile alınteri vardır.

Genç nesil, genç kuşak buna ihtiyacımız var.

Başarının sırrı ekonomide insandır. İnsan varsa emek var, istihdam var, yatırım var, üretim var. İnsan yoksa bunların hiçbiri yok. Genç ve dinamik nüfusa ihtiyacımız var.

Eğitimden sağlığa gençlere sağlam bir altyapı hazırladık. Gençlerimiz olarak sizler bizim bıraktığımız yerden devralacağınız Türkiye'yi daha ileriye taşıyacaksınız.

Sizler 16 yıldır süren kesintisiz istikrar döneminin çocuklarısınız.

19 Mayıs'a göre hesaplarsak sadece geçtiğimiz 99 yılın muhasebesi bile bize şu gerçeği gösteriyor; bayrağımızın gönderde özgürce dalgalanabilmesi, ezanlarımızın semalardan eksik olmaması, vatanımıza namahrem eli değmemesi için millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlü tutmak zorundayız. Biz işte bunun için tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Gençlerimize bırakacağımız en büyük mirasın da işte bunlar olduğuna inanıyoruz. Bunlar gittiğinde canınızın da bir önemi kalmayacaktır.

Güçlü olan ben haklıyım diyor ama öyle değil, unutmayın haklı olan güçlüdür.

Gençlerimize olan güvenimizi yönetim mekanizmalarında onların önlerini açarak gösterdik.

Seçilme yaşını önce 25 daha sonra 18 yaşa indirmek suretiyle İstanbul'u fetheden Fatih'lerin akranlarına temsil mekanizmalarında yer alabilme fırsatını getirdik.

Türkiye'nin en önemli gücü genç ve nitelikli nüfusudur.

Size dikte etmeyeceğiz, sizi kalıplara sokmaya çalışmayacağız sadece sizinle birlikte çalışacağız..."

Erdoğan'dan tavsiye: Unutmayın haklı olan güçlüdür ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar külliye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.