Erdoğan'dan Somali mesajı:Türkiye Somali'nin yanındadır. Saldırıyı lanetliyorum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali'de 2'si Türk 90 kişinin öldüğü bombalı saldırıya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan, "Türkiye Somali'nin yanındadır. Saldırıyı lanetliyorum..." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali'nin Başkenti Mogadişu'da gerçekleşen bombalı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Erdoğan mesajında, "Mogadişu'daki terör saldırısını lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza ve Somalili kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimize ve kardeş Somali halkına taziyelerimi iletiyorum. Türkiye her zaman Somali'nin yanındadır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Somali mesajı:Türkiye Somali'nin yanındadır. Saldırıyı lanetliyorum...

Erdoğan'dan Somali mesajı:Türkiye Somali'nin yanındadır. Saldırıyı lanetliyorum... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali bombalı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.