Erdoğan'dan Phaselis Tüneli açılışında ekonomi mesajı: Enflasyonun belini kırdığımızda hiçbir engel kalmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki turizmin kalbi Antalya'nın ulaşımını rahatlatacak Phaselis Tüneli'nin açılışına videokonferans yöntemiyle katıldı. Konuşmasında ekonomi mesajı veren Erdoğan, 'Ekonomide de üretim konusunda işler hamdolsun gayet iyi gidiyor. Enflasyonun da belini kırdığımızda hiçbir engel kalmayacaktır.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemer – Kumluca Yolu Phaselis Tüneli açılış törenine canlı bağlantı ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Son eserimiz Phaselis tünelinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu tünel ulaşımda büyük kolaylık sağlayacaktır. Aynı şekilde ülkemizin en önemli sebze yetiştirme merkezlerinden olan bu bölgeden yola çıkan ürünler kolayca diğer şehirlere ulaşabilecektir. Sadece vakit ve akaryakıt ile 31 milyon lira kazandıracak, karbonda 1.8 ton azaltım sağlayacaktır.

Türkiye'nin büyük kalkınma hamlesi sayesinde şehirlerimizin her biri cumhuriyet tarihinde yapılanların toplamının 5-10 katı hizmetlere kavuşmuştur. Eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinin görüleceği alanların başında ulaştırma gelmektedir. Ülkemizin dört bir yanını otoyol, tren hatları ve havalimanlarıyla donattık. Ulaştırma ve Haberleşme 2053 vizyonuyla tüm bu alanlarda ülkemizi önümüzdeki 30 yıllarda çıkaracağımız seviyeyi de milletimizle paylaştık.

Altyapıları köhneyen gelişmiş ülkelerle yarışabilecek, çoğu alanda da geçebilecek imkanlara sahibiz.

Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız.

Fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sıkıntısı. Türkiye bu sıkıntıdan en az etkilenen ülkelerden biri.

 

Erdoğan'dan Phaselis Tüneli açılışında ekonomi mesajı: Enflasyonun belini kırdığımızda hiçbir engel kalmayacak ile ilgili etiketler Erdoğan Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.