Erdoğan'dan Mirzabeyoğlu'nun ailesine telefon!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 28 Şubat'ın sembol ismi Salih Mirzabeyoğlu'nun ailesini telefonla arayarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan dün akşam beyin ölümünün gerçekleştiği belirtilen 28 Şubat'ın sembol ismi Salih Mirzabeyoğlu'nun ailesini telefonla arayarak bilgi aldığı öğrenildi.

UZMAN HEYET AİLEYE BİLGİ VERECEK

Öte yandan Mirzabeyoğlu'nun durumunun dün akşam getirildiği Siyami Ersek Hastanesi'nde bir uzman heyet tarafından da inceleneceği ve yaşam destek ünitesinden çıkarılıp çıkarılmaması konusunda ailesine bilgi verileceği öğrenildi.

Ailesinin isteği üzerine yaşam destek ünitesine bağlı olarak mevcut durumu korunan Erdiş, Yalova Devlet Hastanesinden ambulansla uzman hekim gözetiminde İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

2014'TE ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMUŞTU

İBDA/C davasından hükümlüyken talebi üzerine yeniden yargılanmasına karar verilerek tahliye edilen, kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş, yargılandığı davada, her türlü kuşkudan uzak, hukuka uygun kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraat edilmişti.

 

Erdoğan'dan Mirzabeyoğlu'nun ailesine telefon! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan salih mirzabeyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.