Erdoğan'dan korumaları için tutuklama kararı veren ABD'ye sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Protokolü iftarında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Çevremize baktığımızda kimi zaman ekonomik kimi zaman toplumsal yeniden yapılandırmalara tanık oluyoruz. Bugün bölgemizde yaşanan çatışmaların ve ortaya çıkan büyük yıkımın arkasında aynı oyun vardır.

Güvenlik konseptinde farklılığa gitmemiz şart olmuştur. Bundan sonra sorunlara kaynağında müdahale edeceğiz. Ekonomide ülkemize uygulanan gizli kuşatmanın kırıldığının ilk işaretlerini alıyoruz.

Siyasi, sosyal ekonomik fay hatlarımıza yönelik saldırılar devam edecek. zira kıskanılan bir ülkeyiz. Türkiye büyümeye devam edecek. Onlar 'Türkiye'ye kapılar kapandı' zannederken, çok kapılar açıldı.

DEAŞ'ı terör örgütü ilan edemediğimizi söyleyen parlamenterler var. İnsaf, bizim DEAŞ ile verdiğimiz mücadele ortadadır. DEAŞ'a karşı gerek Suriye'de gerek topraklarımızda en büyük mücadeleyi veren ülke Türkiye oldu.

Bir taraftan 'hukuka saygı' deyip, hukuku çiğneme yoluna gitmek kimseye fayda sağlamaz.

ABD'YE TEPKİ: BU NASIL YASA?

ABD ziyaretim sırasında PKK'lılar bir kaç metre ötemde gösteri yaptı, polis bir şey yapmadı ama iki soydaşımı içeri aldılar. Korumalarım hakkında tutuklama kararı çıkarmışlar. Bu nasıl yasa, nasıl hukuk! Bu korumalar beni korumayacaksa niçin yanımda ABD'ye götürüyorum? Amerika'nın Hansı ile mi kendimi koruyacağım? ABD liderleri ülkeme geldiği zaman Türk polisini bile arabaya oturtmazlar. Biz oraya gittiğimizde "Hayır biz kendi polisimizi oturtacağız" diyorlar. Bunun mücadelesini vereceğiz siyasi ve hukuki

Erdoğan'dan korumaları için tutuklama kararı veren ABD'ye sert tepki! ile ilgili etiketler Erdoğan iftar canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.