Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıysa çık bu havlayanları sustur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. CHP'li Özgür Özel'in din eğitimini 'Orta Çağ zihniyeti' olarak nitelendirmesine tepki gösteren Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşananlara bilerek sessiz kaldığını vurgulayarak, "Bay Kemal yanındaki o tiplerin söyledikleri karşısında bir şey söylüyor mu? Söylemiyor. Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur." diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de yaptığı basın toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 4-6 yaş Kur'an kurslarını eleştirmiş, okul öncesine verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak tanımlamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da yaptığı açıklamada skandal sözlere tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

Şu CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden Diyanet'ten nasibi yok. Bay Kemal, kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Söylemiyor. Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız, eğer sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede bizim dinimize, diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız. Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkadan izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet 2023'te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sıkıysa çık bu havlayanları sustur ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Karaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.