Erdoğan'dan kameralardan gizli ziyaret

Geçen haftalarda Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen cumartesi günü de Milli Görüş'ten önemli bir ismi ziyaret ettiği ortaya çıktı. Kameralardan gizli, sessiz sedasız gerçekleşen bu görüşmeyi bugünkü köşe yazısında ele alan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, görüşmede İslam dünyasının içinde bulunduğu durumun konuşulduğunu belirterek siyasi yönüne de dikkat çekti.

Milli Görüş içerisinde ciddi bir saygınlığı bulunan ve Milli Nizam Partisi’nin kuruluşundan bu yana Erbakan’ın yanında yer almış olan Doç. Dr. Nedim Urhan'ı İstanbul'daki evinde ziyaret etti.

Kameralardan uzak gerçekleştirilen bu ziyaret, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısıyla ortaya çıktı.

MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN BİR AĞIR TOPUNA DAHA ZİYARET

Dar’ul Erkam Derneği’nin onursal başkanıda olan Doç. Dr. Nedim Urhan'ın Saadet Partisi çizgisinde görüşlerini sürdürdüğünü belirten Abdulkadir Selvi, "2002 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden emekli olmuş. Siyasetten ziyade İslami ilimlerin öğretilmesi üzerine yoğunlaşmış. Dar’ul Erkam Derneği bünyesindeki İslami İlimler Akademisi’nde temel İslami ilimler üzerine eğitim hizmetleriyle ilgileniyor." ifadesini kullandı.

İSLAM DÜNYASININ İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette İslam dünyasının içinde bulunduğu durumun konuşulduğunu belirten Selvi, İslami hizmetlerin önemi üzerinde durulduğunu kaydetti.

SAADET PARTİSİ'NİN CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMASI İSTENİYOR

Ziyaretin siyasi yönüne de dikkat çeken Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Saadet Partisi'nin CHP ile Millet İttifakı olmak yerine, AK Parti ile Cumhur İttifakı'nda yer almasını istediğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak'ta Milli Görüş'ün diğer bir önemli ismi Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesini de hatırlatan Selvi, ziyaretlerin bu amaca dönük yapıldığının altını çizdi.

SIRADA RECAİ KUTAN ZİYARETİ VAR

Selvi, yazısını şöyle sürdürdü:

"Erdoğan, Asiltürk’le görüşmede ittifak konusunun gündeme geldiğini söylemişti. Erdoğan, önceki gün de merhum Erbakan’ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Erdoğan’ın geç olmayan bir süre zarfında Saadet Partisi ve AK Parti tabanında ismi sevgiyle anılan eski bakanlardan Recai Kutan’ı da ziyaret edeceği söyleniyor."

Erdoğan'dan kameralardan gizli ziyaret ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saadet Partisi nedim urhan Oğuzhan Asiltürk
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.