Erdoğan'dan kahraman Recep Tayyip'e telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece Viyana'da düzenlenen terör saldırıları sırasında canları pahasına bir kadın ve polise yardım eden Türk gençleri Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen'i arayarak teşekkür etti. Konuşma sırasında telefonu eline alan Gültekin'in babası, oğluna Recep Tayyip ismini verme hikayesini anlattı.

Avrupa'da Türkiye düşmanlığının kalelerinden olan Avusturya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı nefret körüklenedursun,  Viyana'da terör saldırısı sırasında yardım eli yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül bağı ile bağlı olan Türkler tarafından uzatıldı.

Viyana'da düzenlenen terör saldırısında yaşlı bir kadını kurtaran ve vurulan polisin yardımına koşan Türk gençlerin kahramanlıkları tüm dünyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen isimli gençleri görüntülü arayarak teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gültekin'e "Barışın, güzelliğin temsilcisi olacağınızdan eminim. Ailem ve şahsım adına teşekkür ediyorum, gözlerinden öpüyorum" dedi.

Telefonu alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen baba ise oğluna Recep Tayyip adını 31 yıl önce verdiğini belirterek, "Siz cezaevindeyken Recep Tayyip'in ismini sizin isminiz koydum. ifadesini kullandı.

Aslen Yozgatlı olduğunu belirten baba, Viyana'da esnaflık yaptığını ve Türkiye'yi temsil etmeye devam edeceğini söyledi.

Erdoğan'dan kahraman Recep Tayyip'e telefon

"İSMİNİZİ ŞEREFLE TAŞIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini şerefle taşıdığını belirten Recep Tayyip Gültekin "Türkiye'ye geldiğimde elinizi öpmek istiyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu talebe "Tabi, geleceğiniz zaman Hasan Bey ile irtibat kurun. İnşallah sizi Külliye'de bir ağırlayalım" şeklinde yanıt verdi.

"ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Mikail Özen de "Sayın Cumhurbaşkanım ellerinizden öperim. Çok büyük mutluluk sizinle konuşabilmek, sesinizi duyabilmek. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Her zaman sizin yanınızdayız." dedi.

Erdoğan'dan kahraman Recep Tayyip'e telefon ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Viyana telefon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.