Erdoğan'dan ırkçı hakeme sert kınama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir teknik heyetinden Webo'ya yönelik 4. hakemin ırkçı söylemine sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ırkçılığa sporda ve hayatın her alanında kayıtsız şartsız karşı olduğunu ifade ettikten sonra, "Pierre Webo'ya karşı sarf edilen ırkçı sözleri şiddetle kınıyor, UEFA tarafından gereken adımların atılacağına inanıyorum." dedi.

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcisi Başakşehir grubundaki son maçında 4. hakemin teknik heyetteki Pierre Webo'ya yönelik ırkçı söylemi üzerine sahadan çekildi. 

Türkiye'den bu ırkçı söyleme tepki ve Başakşehir'e destek yağdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Başakşehir ve Webo'ya yönelik bu ırkçı ifadeleri sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla kınadı. 

Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Temsilcimiz Başakşehir’in teknik ekibinden Pierre Webo'ya karşı sarf edilen ırkçı sözleri şiddetle kınıyor, UEFA tarafından gereken adımların atılacağına inanıyorum. Sporda ve hayatın tüm alanlarında ırkçılığa ve ayrımcılığa kayıtsız şartsız karşıyız. #Notoracism"

 

Erdoğan'dan ırkçı hakeme sert kınama

Erdoğan'dan ırkçı hakeme sert kınama ile ilgili etiketler Başakşehir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Webo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.