Erdoğan'dan güldüren Eskişehirspor yanıtı: "Ben gelip oynayamam"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen "Gençlik Aşkıyla Eskişehir" programında gençlerle bir araya geldi. Kendisine sorulan "Eskişehirspor için ne tür vaatlerde bulunuyorsunuz?" sorusuna esprili bir yanıt veren Erdoğan, "Ben gelip oynayamam." dedi.

Eskişehir'de gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sorulan Eskişehirspor sorusuna verdiği esprili yanıtla herkesi güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eskişehirspor için ne tür vaatlerde bulunuyorsunuz?" sorusu üzerine, "Ben gelip oynayamam. Stadı yaptık bundan sonrasına Eskişehir'in varlıklı olan iş adamları, vesaire sahip çıkması lazım ve Eskişehir'in bu imkanlarıyla, bu tesisleriyle gereğini yapmaları lazım. Mevcut Belediye Başkanı zerre kadar Eskişehirspor ile ilgilenmedi. Şimdi inşallah Nebi kardeşimizle burada bu işin koordinesini yapmak mümkün. Çünkü daha önce de emeği var. Bundan sonraki süreçte de inşallah bunu başarmak mümkün. Yeter ki işi ehline verelim." dedi.

Erdoğan'dan güldüren Eskişehirspor yanıtı: "Ben gelip oynayamam" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.