Erdoğan'dan gençlere müjdeler art arda: Cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda gençlere müjdeleri art arda verdi. Erdoğan, "Yükseköğretimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanacak, üniversite öğrencileri için de aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini kamuoyuna duyurdu.

GENÇLERE CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARDA VERGİ MUAFİYETİ

Erdoğan yaptığı konuşmada gençlere müjdelerini sıraladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Sosyal yardımlarımızı, yoksul insanlarımıza destek vermenin ötesinde, insanlarımızın yoksulluk seviyesine düşmesini önleyecek bir yaklaşımla yeniden yapılandıracağız. Sahip olduğumuz kültür-sanat değerlerimizin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkemizin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AYLIK 10 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca üniversiteli gençlere aylık 10 GB ücretsiz internete desteği verileceğini duyurdu.

 

Erdoğan'dan gençlere müjdeler art arda: Cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti geliyor! ile ilgili etiketler internet vergi telefon bilgisayar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.