Erdoğan'dan düşük kurdan dolar alma çağrısı yapan Durmuş Yılmaz'a tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında isim vermeden düşük kurdan dolar alma çağrısı yapan İYİ Partili Durmuş Yılmaz'a tepki gösterdi. Bu çağrıyı yapanların ülkenin değerleriyle oynadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beyni sulanmış" dedi.

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Kur korumalı TL mevduatı sisteminin amacının başarıya ulaştığını belirten Erdoğan, döviz kurundaki gelişmeler sonrası tepki çeken bir açıklama yapan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Durmuş Yılmaz'a seslendi.

"BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün çıkmış birisi, 'Kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en kısa zamanda verecek. Ya siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız. Size bu dönemde arka çıkanlarla şu anda yol kesmeye çalışmayın. Sizin buna ne aklınız yeter ne gücünüz yeter. Milletimiz ne diyor, ne istiyor ona bakacak, ona göre yolumuza devam edeceğiz." dedi.

DURMUŞ YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı sistem sonrası dolar 12.27 TL seviyesine kadar çekilmişti. Bu sert düşüş sonrası Halk TV'de değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Durmuş Yılmaz "Bu bir alım fırsatıdır" demişti. Yılmaz'ın bu sözleri tepki çekmiş, bazı kesimler tarafından spekülasyon olarak adlandırılmıştı.

Erdoğan'dan düşük kurdan dolar alma çağrısı yapan Durmuş Yılmaz'a tepki ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti ak parti grup toplantısı durmuş yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.