Erdoğan'dan çağrı: Kızgınlıkları unutalım, küslük olmuşsa barışmanın yollarını arayalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Göreve Başlama Töreni'nde kucaklayıcı mesajlar vererek "Kızgınlıkları unutalım, küslük olmuşsa barışmanın yollarını arayalım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'deki konuşmasında en dikkat çeken noktalardan biri de vatandaşlarımıza 'küslüğü unutalım' diyerek seslendiği bölüm oldu. 

Erdoğan, kucaklayıcı mesajlar vererek, "Kırgınlıkları, kızgınlıkları unutalım. Küslük olmuşsa barışmanın yollarını bulalım." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan o kısım:

"Buradan tüm vatandaşlarıma, ilçeleri, köyleri, haneleriyle 81 ilin tamamında bir kardeşlik seferberliği başlatmaya davet ediyorum. Gün, bir olma, beraber olma, bin yıllık kardeşliğimizi perçinleme günüdür. Gün, evlatlarımızın aydınlık yarınlarına sahip çıkma günüdür. Gelin, seçim dönemindeki kırgınlıkları, kızgınlıkları bir kenara koyalım. Küslük olmuşsa, kalpler kırılmışsa, barışmanın yollarını arayalım. Gelin, hep beraber Türkiye Yüzyılı'nın inşasına omuz verelim.

Bu seçimlerde Türkiye Yüzyılı teklifimizin insanımız tarafından kabul edildiğini gördük."

Erdoğan'dan çağrı: Kızgınlıkları unutalım, küslük olmuşsa barışmanın yollarını arayalım ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Beştepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.