Erdoğan'da muhalefete oturma düzeni göndermesi: Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık yapmaktan başka dertleri yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. "Biz istismar siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz." diyen Erdoğan, Millet İttifakı'ndaki oturma düzeni krizi hakkında konuştu. Erdoğan "Muhalefetin gündemi ise kimin hangi düzende oturacağı? Boy sırası mı, yoksa kim AK Parti karşısında daha çok seçim kaybetmiş ona göre mi oturacaklar bir türlü karar veremiyorlar." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında altı muhalefet partisinin üzerinde çalıştığı 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş İçin Ortak Mutabakat Metni’ ile ilgili konuşmuştu.

KILIÇDAROĞLU: ALFABETİK SIRAYA GÖRE OTURABİLİRLER

Kılıçdaroğlu "Benim şahsi kanaatim; partiler alfabetik sıraya göre oturabilirler masada. Veya genel başkanların soyadı sırasına göre otururlar. " demişti. 

AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, muhalefetin oturma düzeni krizine değindi.

"BUNLARIN MİLLETE HİZMET VE ESER KAZANDIRMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCELERİ YOK"

Erdoğan, "Muhalefetin gündemi ise kimin hangi düzende oturacağı? Boy sırası mı, yoksa kim AK Parti karşısında daha çok seçim kaybetmiş ona göre mi oturacaklar bir türlü karar veremiyorlar. Bunların millete hizmet ve eser kazandırmak gibi bir düşünceleri yok." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Bu salonu hınca hınç dolduran yol ve dava arkadaşı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Sel felaketinin ardından kimseyi çaresiz bırakmadık. Söz verdiğimiz şekilde sel felaketinin yaralarını kısa sürede sarmayı başardık. Bugün de felaketzedelerin yeni ev ve dükkanlarının anahtarlarını teslim ettik.

Devletimizin büyüklüğünü böyle günlerde gösterebildiğimiz için gururluyuz.

İklim değişikliğinin dünya ile birlikte ülkemizi de etkilediği bir dönemde artık bunu görmezden gelme lüksümüz yoktur. Gereken önemi vermezsek çok daha ağır faturalarla karşılaşabiliriz.

Kardeşlerim bizim derdimiz millet, gayemiz hizmet, aşk ile çalışan yorulmaz inancı ile millletimize hizmet için gece gündüz koşturuyoruz.

Zorlu kuş şartlarına rağmen hemen her ilimizin misafiri oluyoruz. Aydın'da muhteşem bir buluşmaya imza attık. Arnavutluk'a yaptığımız ziyarette orada yaptığımız deprem konutlarını teslim ettik.

Biz istismar siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik.

Asla popülizm yapmadık. Verdiği sözleri Ankara'ya dönünce unutanlardan olmadık. Yalanı iftirayı hakareti kapımıza asla yaklaştırmadık.

Bu aziz millete hizmetkarlık payelerin en büyüğüdür. Biz sadece bizi destekleyenlerin değil, 84 milyonun emanetini yüreğimizde taşıyoruz. Biz bu millete sevdalıyız.. Biz sloganlarla değil, icraatlarımız ile konuşuruz.

Giresun'a son 19 yılda toplam 27 milyar lira yatırım yaptık.

Muhalefetin gündemi ise kimin hangi düzende oturacağı? Boy sırası mı, yoksa kim AK Parti karşısında daha çok seçim kaybetmiş ona göre mi oturacaklar bir türlü karar veremiyorlar. Bunların millete hizmet ve eser kazandırmak gibi bir düşünceleri yok.

Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık yapmaktan başka dertleri yok.

Erdoğan'da muhalefete oturma düzeni göndermesi: Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık yapmaktan başka dertleri yok! ile ilgili etiketler Erdoğan Giresun CHP oturma düzeni Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.