Erdoğan'a oy veren Modacı Zeynep Tunuslu, 'Cihangir'e gelme' uyarısı aldı

14 Mayıs seçimleri öncesi Erdoğan'a oy vereceğini açıklayan bir video paylaşan modacı Zeynep Tunuslu, kendisini Atatürkçü olarak tanımlayan kişiler tarafından ağır hakaretlere maruz kaldığını ve arkadaşları tarafından "Cihangir'e gelme, sana sert sözler söyleyebilirler" diye uyarı aldığını söyledi. Tunuslu, ''Bu seçime kadar hep CHP'ye oy vermiştim ve hep hayal kırıklığına uğradım. Bu seçimde CHP bana umut vermedi. CHP'nin HDP ile dirsek temasında olması da beni rahat etti.'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Erdoğan'a oy vereceğini açıklayan bir video paylaşan modacı Zeynep Tunuslu, ''Çok ağır hakaretlere ve yazılara maruz kaldım. Kendine Atatürkçüyüm diyenler ağıza alınmayacak sözler söylediler bana.'' diyerek sitem etti. Tunuslu, ''Vatanım bölünmesin diye tercihimi Erdoğan'dan yana kullandım.'' dedi. İşte Zeynep Tunuslu'nun dikkat çeken açıklamaları....

Seçimlere bir gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen bir açıklama yayınlayan Zeynep Tunuslu, yaşadığı olayları anlattı. Sabah'tan Tuba Kalçık'ın haberine göre; Zeynep Tunuslu, Erdoğan'a oy vereceğini açıkladıktan sonra ağır hakaretlere maruz kaldı.

'CHP BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI'

Zeynep Tunuslu, ''Politik görüşümü saklayan biri olmadım hiç. Seçim coşkusunu yaşarken politik tercihimi açıklamak istedim. Ben Atatürkçü ve CHP'li bir aileden geliyorum. Bu seçime kadar hep CHP'ye oy vermiştim ve hep hayal kırıklığına uğradım. Bu seçimde CHP bana umut vermedi. CHP'nin HDP ile dirsek temasında olması da beni rahatsız etti. Vatan bütünlüğü benim için çok önemli. Vatan için kararımı verdim.'' diyerek CHP'ye oy vermeme nedenini açıkladı.

'TERCİHİMİZ HİZMET VERENDEN YANA'

Oyunu Erdoğan'a verdiğini söyleyen Zeynep Tunuslu, ''Vatanım bölünmesin diye tercihimi Erdoğan'dan yana kullandım. Erdoğan çok samimi bir lider. Çocuklarla, hayvanlarla ilişkisinde bile ne kadar sevecen olduğunu görüyorum. Depremzedeler için yaptıklarıyla da gönlümü aldı. Samimiyetini hissettiriyor. Çalışan, ülkesi için hizmet eden bir lider... CHP bana romantik bir parti gibi geliyor. CHP'nin daha çok çalışması, emek vermesi gerekiyor. Hizmet önemli benim için. Kim ülkemize hizmet verirse halkımız tercihini ondan yana kullanıyor. Belediyecilikte de böyle. Ben yıllarca Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile çok güzel projeler yaptım. Nasıl çalıştıklarını yakından biliyorum.'' ifadelerini kullandı.

'AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER DUYDUM''

Oy tercihini açıkladıktan sonra kendisini eleştirenler olduğunu söyleyen Tunuslu, ''Çok ağır hakaretlere ve yazılara maruz kaldım. Kendine Atatürkçüyüm diyenler ağıza alınmayacak sözler söylediler bana. Ayıptır ya... İnsanların birbirine bu kadar nefret söylemi içinde olmamalarını dilerdim. Mahalle baskısı beni yıldırmaz. Ne düşünüyorsam onu cesurca söylerim. Benim için ailem önemli. Bu tercihimi hem oğlum hem de annem saygıyla karşıladı. Gerisi de önemli değil. Bugün bir arkadaşımla görüşmek için Cihangir'e gideceğim.

'CİHANGİR'E GELME' UYARISI ALDI!

Arkadaşım bana "Cihangir'e gelme, açıklamandan sonra sana sert sözler söyleyebilirler" dedi. Korkmuyorum, ben düşüncemi açıkladım. Düşünceyi açıklamak suç mu? Samimiyetsizlikten sıkıldım, rol yapmadan ne düşünüyorsam onu söyledim asla pişman değilim. Ben bu açıklamaları da reklam veya gündeme gelmek için yapmadım. Bu yaştan sonra ne üne ne de reklama ihtiyacım var. Sadece tavrımı göstermek için tercihimi açıkladım.'' dedi.

KAYNAK: SABAH

Erdoğan'a oy veren Modacı Zeynep Tunuslu, 'Cihangir'e gelme' uyarısı aldı ile ilgili etiketler 2023 Seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.