Erdoğan’a hakaretten ceza alan vatandaş helallik istedi

Abdulkadir Selvi Sinop'ta yaşanan o ilginç olayı anlattı: "Reis’e selam söyleyin. Kendisine hakaret etmiş biri olarak Reis’ten helallik istiyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün, 48 AK Parti milletvekiliyle kahvaltıda buluştu.

Kahvaltılı program AK Parti Genel Merkezi'nde yaklaşık 3 saat sürdü. Basına kapalı toplantıda söz alan milletvekilleri, teşkilatlardan kendilerine iletilen talepler ve illerindeki yerel sorunları paylaştılar.

Toplantıda konuşulan ilginç bir olayı ise Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün köşesinde paylaştı.

"REİS HAKKINI HELAL ETSİN"

Kahvaltıda, AK Parti Sinop Milletvekili Nâzım Maviş'in, Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi üzerine devletin hızlı bir şekilde müdahale etmesinin meydana getirdiği memnuniyeti anlattığını belirten Selvi, vekilin bu konuyla ilgili paylaştığı anektodu ise şöyle aktardı;

“Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile Ayancık’taki çalışmaları takip ediyorduk. Ayancık’ta solcu bir siyasetçi olarak tanınan bir vatandaş önümüzü kesti. ‘Açık söyleyeyim sizin bu işi bu kadar hızlı bir şekilde toparlayacağınıza inanmıyordum. Bu işin altında kalırlar diye düşünüyordum. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten 10 ay 20 gün hapis cezası almış birisiyim. Reis’e selam söyleyin. Kendisine hakaret etmiş biri olarak Reis’ten helallik istiyorum’ diyor.”

Bunun üzerine Erdoğan, “Kimmiş o?” diye soruyor. Nâzım Maviş, “Soner Turan isimli yerel siyasette tanınan birisi” diye karşılık veriyor. Bakalım Erdoğan Ayancık’a gidince o helalleşme gerçekleşecek mi?"

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Erdoğan’a hakaretten ceza alan vatandaş helallik istedi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinop Abdulkadir Selvi helallik köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.