Erdoğan Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti. Heyette, Türk vatandaşlığına geçen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Kübalı sporcusu Melissa Vargas da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Vahdettin Köşkü'nde Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti.

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey, İspanya'da geçirdiği rahatsızlığın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile ambulans uçakla Türkiye'ye getirilip sağlığına kavuşmuştu.

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey, İspanya'da geçirdiği rahatsızlığın ardından desteklerini eksik etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Erdoğan Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti

Heyette bulunan Küba vatandaşı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Teressa Vargas'ın Türk vatandaşlığına geçtiği ve bundan sonra Milli takım içinde ter dökeceği kaydedildi.

Erdoğan Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti - Resim : 2

Dünyaca ünlü voleybolcular Naz Aydemir Akyol ile Eda Erdem Dündar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a voleybola olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Tören, Melissa Vargas’ın Erdoğan'a kendi adının yazılı olduğu A Milli Takım formasını takdim etmesiyle sona erdi.

Organizasyon sonrası Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas’ın Türk vatandaşlığı almasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Uzun süredir uğraştığımız bir konuydu. Son 3 sezondur ülkemizde başarıyla forma giyen Melissa Vargas artık Türk vatandaşlığına geçmiş bulunmakta. Kendisinin en büyük hayali A Milli Takım formasını bir an önce giyebilmek. Türk voleybolu ve Türk sporu adına hayırlı olsun.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, konuyu kendisine ilettiğimiz andan itibaren bizlerle çok yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her konuda olduğu gibi Vargas’ın Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda verdiği destek için teşekkürlerimi iletiyorum.Vatandaşlık işlemleri süreci boyunca bizlere destekte bulunan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a ve bu süreçte emeği bulunan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Erdoğan Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kabul etti ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan voleybol federasyonu Melissa Vargas
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.