Erdoğan: Ters adım atanlara şiddetli ceza uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. İki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Erdoğan, "İki ülke ekonomisinin birbirini tamamlayıcı yapısı esasen mevcut rakamların çok daha ötesinde bir potansiyele işaret ediyor" dedi. Temel gıda ürünlerinde uygulanan KDV indirime dair soruları yanıtlayan Erdoğan, "Ters adımlar atanlara yönelik şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan'ın daveti üzerine, bugün Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) resmi ziyarette bulunacak. İki gün sürecek temaslar öncesi Erdoğan, basın açıklaması yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

İlişkilerimizde yeni bir dönemi başlattık. Bugün ve yarın gerçekleştireceğimiz temaslarda ikili ilişkilerimizin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ayrıntılı şekilde ele alacağız. İki ülke ekonomisinin birbirini tamamlayıcı yapısı esasen mevcut rakamların çok daha ötesinde bir potansiyele işaret ediyor.

Gerek gerçekleştireceğimiz görüşmeler gerek imzalayacağımız anlaşmalar ile bu yönde mesafe alacağımızı düşünüyorum.

"EMİNE ERDOĞAN HALA POZİTİF"

Pandemiye rağmen Dubai EXPO'ya ev sahipliği yapıyor. Dünya Fuarı'nda Türkiye Milli Günü olarak belirlenmiş olan 15 Şubat'ta sergi alanımızı da ziyaret edeceğim.

Eşim bu ziyarette benimle beraber olamayacak. Çünkü o şu an hala pozitif. Eşim tedavisine devam ediyor. Hamdolsun hafif bir şekilde süreci devam ettiriyor.

GIDADA KDV İNDİRİMİ

Bu konuyla ilgili gerek Hazine ve Maliye Bakanı gerek Ticaret Bakanı açıklamalarda bulundu. Kurduğumuz denetim ekipleri ile bizim attığımız adımlara karşı ters adımlar atanlara yönelik şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız Bakanlıklarımız tüm müfettişleriyle kontrollü denetim sürdürecektir.

Erdoğan: Ters adım atanlara şiddetli ceza uygulayacağız ile ilgili etiketler Erdoğan BAE Gıda kdv indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.