Erdoğan söz verdiği gibi o düğündeydi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'nin kızı Zeynep Özhaseki ile Mehmet Salih Yurt'un düğün töreninde nikah şahitliği yaptı. 11. Cumhurbaşkanı Gül de düğünde şahitlik yapacaktı. Hatta uzun zaman sonra Erdoğan ile Gül'ün bu düğün vesilesiyle bir araya gelecekleri konuşuluyordu. Ancak çatı adaylık gelgitleri sonrası önce adaylıktan çekilen Abdullah Gül, sonra da nikaha katılamayacağını açıklamıştı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin kızı Zeynep Özhaseki ile Mehmet Salih Yurt'un düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Flamingo Düğün Salonu'nda düzenlenen törende genç çiftin nikahlarını İl Müftüsü Şahin Güven kıydı.

Erdoğan söz verdiği gibi o düğündeydi!

Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar yaptı.

Erdoğan söz verdiği gibi o düğündeydi! - Resim : 2

Törene Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, bazı bakanlar, milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Erdoğan söz verdiği gibi o düğündeydi! - Resim : 3

Erdoğan söz verdiği gibi o düğündeydi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Özhaseki Çevre ve Şehircilik Bakanı nikah zeynep özhaseki Mehmet Salih Yurt
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.