Erdoğan, Şırnak'ta 2 yeni petrol arama noktasını duyurdu! "Hedef günlük 100 bin varil petrol"

Şırnak'taki seçim mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan petrol müjdesi verdi. "Şu anda Gabar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız, hedef 100 bin varil. Buralar uçacak. Kato ve Faraşin Yaylası petrol arama alanları arasına girdi. " dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Yakın coğrafyamızda mübarek Ramazan ayı hiç iç açıcı geçmiyor. Bir lokma bulabilme umuduyla koşturmak zorunda kalan insanların Allah yardımcısı olsun. Kendimizi gelip geçici sıkıntıların girdabına kaptırıp elimizdekinin değerini bilmezsek Rabbimizin huzurunda mahcup oluruz.

Yalan yanlış haberlerle milletimizi karamsarlığa sürükleyenlerin gayesi ülkeyi eski terör günlerine döndürmektir. En küçük plan, projeleri olmayanların heybesindeki tek malzeme budur. Bizim bu ülke ve millet için çok büyük hayallerimiz var. Türkiye Yüzyılı'yla ülkenin geleceğini inşa etmenin mücadelesini veriyoruz. Biz sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. 21 yılda vatan topraklarının her karışına alın terimizi kattık. 

Millet her fırsatta tercihini milli iradenin güçlenmesinden yana yaptı.

Bölücü terör örgütü tek parti faşizmiyle bu topraklarda kurulmaya çalışan zulüm düzeninin sürmesi için ülkemizin başına bela edilen bir araçtır.

"OYUNU TERSİNE EÇEVİRDİK"

Ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz ham madde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü. Yani oyunu tersine çevirdik.

Türkiye Yüzyılı güneşinin doğuşuna kimse mani olmayacak.

"MİLLİ GELİRDE 11. SIRADAYIZ"

Artık sadece daha kararlı değil aynı zamanda daha güçlüyüz. Ülkemizi geliştirme, milletimizi zenginleştirme yolunda daha hızlı yürüyoruz. Milli gelirde dünyada 11. sıradayız.

31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlıyız. 

Detaylar geliyor...

Erdoğan, Şırnak'ta 2 yeni petrol arama noktasını duyurdu! "Hedef günlük 100 bin varil petrol" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Şırnak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.