Erdoğan şehit yakınları'na seslendi: "Devletimiz hainlerden temizlenmiştir!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında konuştu... 15 Temmuz'un milletin yüreğinde ve hafızasında derin izler bıraktığını ifade eden Erdoğan, "ibret alacağız ve bir daha tekerrürüne de izin vermeyeceğiz." dedi... Terörle mücadelenin Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde kararlılıkla sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı, "devletimiz bu mücadeleyi sekteye uğratan hainlerden temizlenmiştir" müjdesini verdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında konuştu...

15 Temmuz'un milletin yüreğinde ve hafızasında derin izler bıraktığını ifade eden Erdoğan, "ibret alacağız ve bir daha tekerrürüne de izin vermeyeceğiz." dedi...

Terörle mücadelenin Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde kararlılıkla sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı, "devletimiz bu mücadeleyi sekteye uğratan hainlerden temizlenmiştir" müjdesini verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar sonrası yaptığı konuşmanın satır başları şöyle;

"Türkiye'nin darbeler dönemini artık bir daha açılmamak üzere kapattığını sandığımız bir dönemde yaşadığımız 15 Temmuz felaketi milletimizin yüreğinde ve hafızasında derin izler bırakmıştır.

Biz inşallah 15 Temmuz'dan ibret alacağız ve bir daha tekerrürüne de izin vermeyeceğiz. Sadece 15 Temmuz'un değil, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın, 12 Mart'ın, 27 Mayıs'ın tekerrürüne de müsaade etmeyeceğiz.

Bugün Türkiye, terör örgütleriyle olan mücadelesini geçmişe göre çok daha kararlı bir şekilde veriyorsa bunda 15 Temmuz zaferinin çok büyük etkisi vardır. Bunu biliniz.

Bakın bugün Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde eğer bu mücadeleyi kararlı bir şekilde veren askerimiz varsa, polisimiz varsa, güvenlik güçleri varsa biliniz ki işte bu, buradan geliyor.

Hem devletimiz bu mücadeleyi sekteye uğratan hainlerden temizlenmiştir, temizleniyor hem de güvenlik güçlerimiz arkalarında koskoca bir milletin olduğunu şüpheye yer bırakmayacak şekilde görmüşlerdir.

Türk milleti, yeni bir diriliş, yeni bir kuruluş, yeni bir yükseliş döneminin işaretini, 15 Temmuz direnişi ile vermiştir. Bize ve bizden sonra gelenlere düşen görev; bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmektir. İşte bu anlayışla şehitlerimizin manevi emanetlerinin ifadesi olan tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsüne sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz.

erdoAan3

"CUMHURBAŞKANI OLARAK BEN DE YANINIZDAYIM"

15 Temmuz günü FETÖ mensuplarının üzerine bizimle birlikte tüm milletimiz yürümüştür. Bölücü terör örgütünün üzerine de orada bu mücadeleyi veren kahramanlarımızla birlikte tüm milletimiz yürüyor. Milletlerin tarihlerinde böyle diriliş, böyle şahlanış dönemleri her zaman ortaya çıkmaz.

Türk milleti, yeni bir diriliş, yeni bir kuruluş, yeni bir yükseliş döneminin işaretini, 15 Temmuz direnişi ile vermiştir. Bize ve bizden sonra gelenlere düşen görev, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmektir. İşte bu anlayışla şehitlerimizin manevi emanetlerinin ifadesi olan tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsüne sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz.

erdoAan_2

Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her türlü meselelerinde, Cumhurbaşkanı olarak ben de yanınızdayım. Şunu açık ve net söyleyeyim, belki haklarınız konusunda bazı eksikler, bazı aksamalar olabilir. Bunlardan dolayı da ben özellikle hükümetimiz adına sizlerden özür diliyorum. Fakat bu aksamalar, aksaklıklar için de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız her zaman yanınızdadır, müracaatınızı oraya yaptığınız anda da bu aksaklıklar süratle giderilir. Bundan hiç endişeniz olmasın. Valiliklerimiz aynı şekilde. Hiçbirisi eğer bunu yerine getirmiyorsa, lütfen bizim de kapımızı çalın. Şehit yakınlığı ve gazilik unvanları başlı başına bir şeref, gurur kaynağıdır. Bunun karşılığı hiçbir maddi değerle, dünyevi paye ile ölçülemez. Bu unvanları taşıyan her bir kardeşimin temsil ettikleri kavramların önemine uygun bir vakar içinde hareket ettiklerini biliyorum. Bunun için de her birinize ayrı ayrı şükranlarımız sunuyorum."

Erdoğan şehit yakınları'na seslendi: "Devletimiz hainlerden temizlenmiştir!" ile ilgili etiketler Erdoğan ilk iftar şehit yakınları gaziler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.