Erdoğan, Rize'de eski imam Osman Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı

Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneysu Merkez Camisi'nde görev yapmış olan Osman Yılmaz için kılınan cenaze namazına katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "Güneysu için önemli hizmetleri, gayretleri oldu. Hocamızı Hakk'a uğurluyoruz. Camimizin yapımında Osman hocamızın özellikle hizmetlerine şahidim. Osman hocamızın kapı kapı nasıl dolaştığını biliyorum. Emekliliğine kadar olan süreçte burada verdiği gayretlerin şahidiyim." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geceyi geçirdiği Rize’nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki konutundan öğle saatlerinde çıkarak bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Kurucusu, Güneysu Merkez Camii emekli vaizi Osman Yılmaz’ın cenazesine katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize Valisi Kemal Çeber ile çok sayıda vatandaş katıldı. Erdoğan cenazede Yılmaz’ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Erdoğan, Rize'de eski imam Osman Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı

"OSMAN HOCAMIZIN KAPI KAPI NASIL DOLAŞTIĞINI BİLİYORUM"

Erdoğan cenaze namazının ardından burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan, "Güneysu için önemli hizmetleri, gayretleri oldu. Hocamızı Hakk'a uğurluyoruz. Camimizin yapımında Osman hocamızın özellikle hizmetlerine şahidim. Osman hocamızın kapı kapı nasıl dolaştığını biliyorum. Emekliliğine kadar olan süreçte burada verdiği gayretlerin şahidiyim. Aynı ilçenin birer evladı olmamız hasebiyle de en azından cenaze namazına yetişmek bizlere de nasip oldu, bundan dolayı mutluyum. " ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan, Rize'de eski imam Osman Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı ile ilgili etiketler Rize Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze Osman Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.