Erdoğan, ODTÜ'de pankart açan öğrencileri affetti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ODTÜ mezuniyet töreninde 'Tayyipler Âlemi' pankartı açtıktan sonra gözaltına alınan ve bir ay sonra serbest bırakılan öğrencilerle görüştü.

MYK toplantısının ardından konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren Ömer Çelik şu ifadeleri kullandı;

DAVA GERİ ÇEKİLECEK

''Bu gençler kesinlikle kabul etmeyeceğiz, doğru bulmayacağımız bir pankart taşıyıp hem kendilerinin büyüğü olan bir insana hem de sayın cumhurbaşkanımıza yönelik bir hakaret de bulundular. Bu hem suçtur, hem de hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir davranıştır. Zamanla gençlerin aileleri temas kurdular, arzu etmedikleri bir tablo ortaya çıktığını söylediler ve görüşmek istediklerini söylediler. Cumhurbaşkanımız bu gençleri kabul etti. Güzel bir sohbet etti. Arkadaşlarımızdan birinin ödül kazanmış bir projesi vardı, onunla yakından ilgilendi. Böyle ahlaken, kanunen doğru olmayan işlerin içine girmeyin dedi sayın cumhurbaşkanımız. Yarın da dava geri çelilecek''

Erdoğan, ODTÜ'de pankart açan öğrencileri affetti! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan ODTÜ pankart öğrenciler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.