Erdoğan, liderleri yemekte ağırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenin ardından konuk ülkelerin liderleri onuruna yemek verdi.

Erdoğan, Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış töreni sonrası misafir ülkelerin liderleriyle yemekte bir araya geldi.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki yemekte, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov yer aldı.

TÜRKAKIM DOĞAL GAZ BORU HATTI
Rusya'nın doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım doğal gaz boru hattının açılışı, İstanbul, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin'in katıldığı törenle hizmete açılan doğal gaz boru hattı üzerinden Türkiye'nin gaz sevkıyatında transit riskleri ortadan kalkacakken, Avrupalının gaz ihtiyacı da bu hattan karşılanacak.

Erdoğan, liderleri yemekte ağırladı...

İSİM SAHİBİ DE DOSTUM PUTİN'DİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış programında yaptığı konuşmada projenin isim babasının Putin olduğunu belirterek şu ifadeleri kullanmıştı;

''Akdeniz'deki en uzun kıyı şeridine sahip ülke Türkiye'nin bu bölgede söz söyleme hakkı olacaktır. Gelin tarih boyunca medeniyetlere beşiklik yapmış Akdeniz'i çatışma değil işbirliği alanına çevirelim. TürkAkım ülkemizin işte bu vizyonun en somut nişanesidir. TürkAkım isminin sahibi de değerli dostum sayın Putin'dir.''

Erdoğan, liderleri yemekte ağırladı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Putin TürkAkım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.