Erdoğan: Kanal İstanbul'a girmeyin diyenler var! Bunların devlet yönetiminden haberi yok

1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önümüzdeki yılın en geç 18 Mart'ında, Çanakkale Deniz Zaferi'mizin yıl dönümünde köprümüzü hizmete açacağız" dedi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, "Kanal İstanbul'a girmeyin diyenler var. Bunların devlet yönetiminden haberi yok. Muhalefetin ihaleye girecek ülkeleri tehdit etmesi cehalettir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Yatırım tutarı 2.5 milyar Euro olan bu otoyol ve köprü projesini yap işlet devret modeliyle hayata geçiriyoruz. Proje ile geçiş süresi 6 dakikaya inecektir.

Önümüzdeki yılın en geç 18 Mart'ında, Çanakkale Deniz Zaferi'mizin yıl dönümünde köprümüzü hizmete açacağız.

Ülkemizin en çok nüfusunu barındıran en büyük ticaret hacmine sahip sanayi bölgelerine kuşan Marmara Otoyol ringi kritik projelerimiz arasında yer almaktadır. Bu köprü ile bu projenin en zor ve prestijli bölümlerinden birini daha tamamlamış oluyoruz.

Otoyol ve köprü projesinin inşasında 670'i mühendis 5 binin üzerinde kişi ve 740 iş makinesi çalışmış 106 alt yüklenici görev yapmıştır. Bu köprü büyük ve güçlü Türkiye hedefimize bir adım daha yaklaştığımızın ispatıdır.

Otoyollarımız, bölünmüş yolalrımız ve tünellerimizle karayollarımızın standartlarını yükselttik. Demizyollarımızı revize ettik. 56 havalimanımızla hava yolu taşımacılığımızı artırdık.

"KANAL İSTANBUL İHALESİNE GİRECEK ÜLKELERİ TEHDİT ETMEK CEHALETTİR"

Kanal İstanbul'la birlikte devrim niteliğinde bir atılımı hayata geçireceğiz.

Özellikle dünyaya seslenerek, büyükelçileri toplayarak " Sakın Kanal İstanbul'a girmeyin. Girerseniz para alamazsınız" diyenler var. Bunların devlet yönetiminden haberi yok. Devlette süreklilik esastır. Muhalefetin dünyayı tehdit edip 'sakın buna girmeyin paranızı alamazsınız' yaklaşımı devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ifadesi.

Bu ülkede dikili ağacı olmayan bu muhalefetin, 2023'te iktidarı almak gibi bir ihtimali de olmayacak.

 

Erdoğan: Kanal İstanbul'a girmeyin diyenler var! Bunların devlet yönetiminden haberi yok ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul çanakkale köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.