'Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki...'

Irak'ın eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık el-Haşimi, Turgut Özal için düzenlenen anma töreninde İnfitar suresini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Haşimi, paylaşımına "Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki bir çok Arap’ın kekelediği yerde büyük bir fasihlikle okudu." notunu düştü.

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28. yılında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle kabri başında anıldı. Erdoğan, merhum Cumhurbaşkanı Özal için İnfitar suresini okudu.

Büyük beğeni toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kur'an okuduğu o anlara Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık el-Haşimi'den övgü geldi.

'Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki...'

"O KADAR TEMİZ OKUDU Kİ"

 Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anlarının videosunu paylaşan Haşimi, mesajının altına "Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki bir çok Arap’ın kekelediği yerde büyük bir fasihlikle okudu. 'En hayırlınız Kuran’ı öğrenip öğretendir.' Bu lider tüm takdir ve saygıyı hak ediyor" notunu düştü.

"HALKINA SAHİP ÇIKIYOR"

Haşimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dinine bağlı, halkına sahip çıkan' biri olduğunu söyledi.

'Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki...' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Turgut Özal Kur'an Irak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.