"Erdoğan giderse FETÖ Atatürkçüleri hapse atar!"

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan'ın FETÖ hakkındaki son açıklamaları büyük yankı uyandırdı. "Erdoğan giderse FETÖ Atatürkçüleri hapse atar!" mesajı veren Pehlivan'ın bu sözlerine Ahmet Hakan ve akademisyen İdris Kardaş'tan destek geldi... Kardaş ayrıca "FETÖ’cüler Millet İttifakı’ndan af bekliyor" dedi!

Halk TV’de Gökmen Karadağ'ın sunduğu "Açıkça" programına katılan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan FETÖ konusunda dikkate değer açıklamalar yaptı.

FETÖ'nün Türkiye'de yeniden faaliyet göstermek için tetikte olduğunu dile getiren Pehlivan "Erdoğan sonrası dönem" için hazırlıklar yapıldığını dile getirdi.

Pehlivan "Yarın öbür gün Tayyip Erdoğan gittiğinde oluşacak süreçte Ergenekon, Balyoz gibi süreçlerde bu kumpasları bu ülkeye getirmek için hazırlanıyorlar. Tekrar Atatürkçüleri, tekrar cumhuriyetçileri hapse atmak için çabalıyorlar" diye konuştu.

ERDOĞAN GİDERSE FETÖ DÜĞÜN, BAYRAM EDER!

Barış Pehlivan'ın bu sözleri büyük yankı uyandırırken bugün konuyu köşesine taşıyan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun "Ne anlıyoruz Barış Pehlivan’ın bu dediğinden?" sorusuna yanıt verdi.

Hakan bu soruya cevaben şu ifadeleri kullandı;

"Şunu anlıyoruz: Erdoğan’ın devre dışı kaldığı bir süreç, FETÖ’cüler açısından düğün bayram süreci olacak."

"FETÖ, MİLLET İTTİFAKI'NDAN AF BEKLİYOR!"

Konuya sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarla katkı veren akademisyen İdris Kardaş ise tartışmayı bir adım öteye taşıdı.

FETÖ'cülerin, Millet İttfakı'nın yönetime gelmesi halinde bir af beklentisi içerisinde olduğuna vurgu yapan Kardaş şu ifadeleri kullandı;

"Herkes biliyor ki alçak FETÖ ile mücadele eden ve gelecekte de edecek tek lider CB Erdoğan’dır. Unutmayalım.

Barış Pehlivan’ın söylediklerinden şunu da anlıyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın da ifade ettiği gibi FETÖ’cüler Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında bir iktidar durumunda Millet İttifakı’ndan tahliyeler/af bekliyorlar.

Rehavete kapılan kim varsa bu konuyu ciddiye almalı."

 

"Erdoğan giderse FETÖ Atatürkçüleri hapse atar!" ile ilgili etiketler FETÖ Barış Pehlivan Ahmet Hakan Atatürkçü idris kardaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.