Erdoğan genç kızın karnesini imzaladı: Salonda güldüren diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa gençlik buluşmasında bir genç takdir belgesi aldığı karnesini Erdoğan'a imzalattı. Erdoğan, o anlarda genç kıza hediye olarak leptop verileceğini açıkladı. Salonda güldüren anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan burada gençlerin sorularını yanıtlarken sıcak anlar da yaşandı.

Erdoğan, takdir belgesi aldığını söyleyen ve kendisinden hediye ile imza isteyen imam hatip lisesi öğrencisi Sude Esmer'in takdir belgesini imzaladı.

Erdoğan'ın söz vermesi üzerine programda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, karnelerini alan yaklaşık 19 milyon öğrenciye tatilde okumaları için kitap hediye ettiklerini belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımız takdirnamesine imzasını attığı için kızımıza açık çek veriyoruz. Ne istiyorsa biz Milli Eğitim Bakanlığı olarak karşılayacağız." dedi.

Öğrencinin dizüstü bilgisayar talebi üzerine Bakan Özer, programın ardından bilgisayarı kendisine hemen vereceklerini söyledi.

Salondaki takdir alan öğrencilerin el kaldırmasını isteyen Erdoğan, "Maşallah, Mahmut Bey burada takdirname alanlar çok." demesinin ardından Özer, "Takdirnamesini Cumhurbaşkanımıza imzalatanlara (hediye) veriyoruz." dedi.

"Bu kadar takdirnamenin olduğu bu toplantı her türlü takdirin üzerindedir." ifadelerini kullanan Erdoğan, "Ben inanıyorum ki Bursa evelallah bu seçimlerden bambaşka bir neticeyle çıkacak. Rabbim başarılarınızın devamını milletimize nasip etsin." diye konuştu.

Erdoğan genç kızın karnesini imzaladı: Salonda güldüren diyalog ile ilgili etiketler Bursa Karne
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.