Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün vefat eden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için ilk tören holding binasında yapıldı. Demirören için daha sonra Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Berat Albayrak ile spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

80 yaşında yaşamını yitiren Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Erdoğan Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşti.
Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi.

 Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı

Demirören'in cenazesi daha sonra Fatih Camii'ne getirildi. Ünlü iş adamı için Fatih Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Törene Başbakan Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Berat Albayrak ile spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

31 Mayıs'tan beri solunum yetersizliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Demirören, önceki gün hayatını kaybetmişti.

ZİYARETLER GECE BOYU SÜRDÜ

Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri dün de sürdü. İş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri başsağlığı dileklerini ve üzüntülerini iletti.

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2


Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri dün de sürdü.

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3


Demirören Ailesi’nin Kanlıca’da bulunan evine dün sabah saatlerinde taziye ziyaretine gelenler arasında İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi Müberra Çalışkan, eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti milletvekili Efkan Ala, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ve eşi Neval Güler, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, MHP milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Semahat Arsel, Çiğdem Simavi, Şevket Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay, Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen, Hürriyet Gazetesi yazarı Sedat Ergin, CNN Türk Genel Müdürü Bora Bayraktar, CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı ve eski UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Rıdvan Dilmen, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Emir Sarıgül de vardı. Taziyeye gelen konukları aile fertleri ve Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal uğurladı.

 

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler erdoğan demirören