Erdoğan daha son sözü söylemedi!

Akşam yazarı Turgay Güler, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayatı boyunca aştığı engelleri sıralayarak yaşanan son gelişmelere değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şimdilik olayları izlediğini ifade eden Güler, "Henüz daha son sözünü söylemedi. Kulağınız onda olsun, yakındır. Meydanı boş sananlar öyle olmadığını görecekler." dedi.

Turgay Güler, 'Durun bakalım daha Erdoğan son sözünü söylemedi' başlıklı köşe yazısında yıllarca 'Erdoğan'da olup da bizde olmayan nedir?' nedir sorusunun tartışıldığını belirterek "Erdoğan öylesine güçlü ve farklı bir siyasi aktördü ki bir ikincisini ama kendilerinden olanı bulup karşısına çıkaramadılar. Ama çok denediler." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstabul'a il başkanı olduğu dönemde tehlikenin fark edildiğini, belediye başkanlığı döneminde ise paniğe neden olduğunu vurgulayan Güler, "Ta o günlerde hem Erdoğan'ı hem de onu var eden sosyolojiyi ortadan kaldırmayı denediler." dedi.

28 Şubat darbesi, Erdoğan'ın siyasi yasaklı hale getirilmesi, okuduğu şiir yüzünden hapse atılması, muhtıralar, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık yargı darbesi, AK parti içindeki ihanetler, 15 Temmuz darbe girişimi gibi engelleme çabalarının yetersiz kaldığını kaydeden Güler, yazısını şöyle sürdürdü:

"ELLERİNDE AVUÇLARINDA NE VARSA SALDIRIYORLAR"

"Şimdi son çare, son umut ellerinde avuçlarında ne varsa saldırıyorlar.

Her türlü karalama, iftira, yalan... Eşine, çocuklarına, damatlarına... Yanında yamacında kim varsa... Alayına arsızca ve ahlaksızca.

Bir gün önce Dursun Çiçek 'HDP'ye bakanlık vereceğiz' diyor bir gün sonra Akşener Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzetiyor. Sivil katliamıyla suçluyor. Çünkü HDP'ye yaranmak istiyor. Meral Hanım'ın sivil dedikleri sanırım PKK'lı teröristler. Demem o ki bildikleri tüm kirli yöntemleri Erdoğan'ı devirmek üzere hayata geçiriyorlar.

Peki, bunlar olurken Erdoğan ne yapıyor?

Öylece izliyor.

Kimin, kimlerin orası burası oynuyor ona bakıyor.

Yan gelip yatanları, masanın altına saklananları, yeni bilet peşinde koşanları, miskinleri, korkakları, karaktersizleri; hepsini not ediyor.

Rakiplerinin ortalığı daha da daha da kirletmesini bekliyor.

Erdoğan'ın sesi bir kez daha milletin kulağına değdiğinde neler olacağını göreceksiniz.

Dedim ya, henüz daha son sözünü söylemedi.

Kulağınız onda olsun, yakındır.

Meydanı boş sananlar öyle olmadığını görecekler.

Acırım orası burası oynayan o sinsilere!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Erdoğan daha son sözü söylemedi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.